vluchten Cairns?

  • Joke

    Vraagje: we willen eind van de zomer naar Australie (aug/sep) en hebben (slechts) 3 weken de tijd. Naast een stopover van 1/2 nachten onderweg is ons programma Sydney-Red Centre-Cairns e.o.

    We hopen als het bevalt later en in een ander jaargetijde de ZO kant uitgebreider te doen. Nu dus aantal dagen Sydney, dan 1 week Red Centre en dan een week kust boven Cairns.

    Echter: de enige maatschappij die echt heen Sydney vliegt en terug Cairns met goedkope Qantas vluchten binnenlands is Cathay Pacific. Maar nog duur! Is er iemand die ideetjes heeft om op een andere manier tickets te vinden die goedkoper zijn. Ik zag al wel bijv. Air Asia van/naar Juala Lumpur. Maar Cairns is het probleem. Heel veel van/naar Sydney etc. ook Brisbane eventueel, maar Cairns bijna niet!! Zouden Cairns Sydney kunnen doen en aansluitend terug naar Nederland, maar dan wordt het wel omslachtig en tijdrovend.

    Hoop dat jullie mij kunnen helpen, dank alvast!

  • -+Henk+-

    Zoals zoveel Nederlanders willen jullie te veel tegelijk… Wat jullie willen is vergelijkbaar met (op europees formaat vertaald) vliegen naar Parijs en dan naar Moskou en nog een week in Helsinki en dan terug naar huis.

    Als jullie in de hollandse zomer gaan hou het dan bij het “Top End”. Vlieg naar Darwin (en daar vandaan terug) en maak een trip langs Kakadu, Litchfield, Alice Springs, Uluru en terug naar Darwin. Dan heb je een ontspannen drie weken om een heel mooi stuk van Australie te zien.

    Volgende keer (in de hollandse winter) naar Sydney en de Oost kus ttot Brisbane in weer drie weken).