Dutchies Delights Sydney

  • Dutcho

    Hallo,

    Weet iemand of de patat zaak “Dutchies Delights” nog steeds in Darling Harbour zit?

    Ik hoop het wel, want een broodje fricandel met pindasaus gaat er wel in na zes jaar zonder!!

  • jaap dunselman

    Dutcho.

    hoe lang geleden was je daar?

    in 2004 heb ik er nog poffertjes gegeten,

    en in 2006 kreeg ik nog een mail van hun

    ze maken zelfs nu en dan zuurkool niet geloven.

    doe de groeten aan Peggy.

    Jaap

    PS. het loopt als een trein.

  • RR

    Jammer dat ze oude broodjes verkopen

  • gerrit

    En die frikandellen zijn van kippevlees, lang niet zo lekker als in Holland

  • Dutcho

    Jaap: Ik ben er nog nooit geweest, maar het is zes jaar sinds ik voor het laatst een BFP heb gegeten.

    Gerrit: Frikandellen van kippenvlees? gatver, wat vies. Ik dacht dat het gemaakt was van alle overblijfselen van het slachthuis!! Das veel lekkerder…

    Beste Ien, bedankt; heb je dan ook een recept voor frikandellen en brood misschien?

  • ien

    jahoor,, vast wel

  • Matthijs

    In Nederland worden ze meestal ook gewoon gemaakt van ‘kippenseparatorenvlees’, zoals het heet…

  • RR

    Om maar niet te hebben over hun poffertjes

    Ze gingen gelijk de asbak in

    Echt niet lekker en als je na gaat dat je de beste recept kan maken voor minder dan 50 cent per portie

    Maarja wij slaan die tent maar over he

  • Brock

    Zeg, RR (engelse auto?)……

    Je bent vrij negatief….. als het echt allemaal zo slecht is, zou die snackbar dan het niet zo goed doen? Of gaat het om de centen? (50 cent per portie)

    Chagerijn ;-)

  • RR

    Tja ik rij een Jaguar…… eerlijk gezegt toch beter dan een Holden 05

    lol